Matrike Vestfold
  • Bakgrunn
  • Vår materklæring
  • Om prosessen
  • Hva skjer
Velg en side

Hva skjer i vårt matrike?

August

Kurs: Norsk og internasjonal spekematproduksjon

Kurs: Norsk og internasjonal spekematproduksjon

28.-29. august 2024

September

Kurs om bruk av geitemelk i ost- og yoghurtproduksjon

Kurs om bruk av geitemelk i ost- og yoghurtproduksjon

10.-11. september 2024

Hev deig til nye høyder – hvordan lykkes med ulike heveteknikker 

Hev deig til nye høyder – hvordan lykkes med ulike heveteknikker 

3.-4. september 2024

Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon

Nettkurs: Farse- og pølseproduksjon

2. september 2024

November

Nettkurs: Nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag

Nettkurs: Nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag

1. november 2024

Nettkurs: Nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag

Nettkurs: Nedskjæring og egenskaper til enkeltmuskler i storfe og andre dyreslag

1. november 2024

Skjærgårdsmat
Rådhusgaten 1
3126 Tønsberg

Tlf 97 16 97 55
hei@skjaergaardsmat.no

Org.nr: 993 020 923

I samarbeid med

Skjærgårdsmat
Rådhusgaten 1
3126 Tønsberg

Tlf 97 16 97 55

hei@skjaergaardsmat.no

I samarbeid med

Skjærgårdsmat
Rådhusgaten 1
3126 Tønsberg

Tlf 97 16 97 55
hei@skjaergaardsmat.no

Org.nr: 993 020 923

I samarbeid med